Viden, udvikling og samvær
3650 ØlstykkeVælg område
Vis underviser

Underviser

Eya Ro Rosendahl
Ledige pladser

Søndagsyoga 5- Stærke skuldre

Ved spørgsmål ring til 40 40 09 03

STÆRKE SKULDRE, BLØD NAKKE - SLIP SPÆNDINGERNE
Spændinger i skuldre og nakke kan være årsag til meget ubehag. Bevægelse og yoga kan være et effektivt redskab til at håndtere og mindske spændingerne. Gennem blide, rolige bevægelser og stræk vil vi langsomt løsne op omkring skulderbæltet og nakken. Vi vil desuden have fokus på åndedrættet, da et blokeret åndedræt og skulder-nakke spændinger kan være forbundet. Vi vil ligeledes have fokus på at styrke og aktivere skulderbæltets muskler. Der indgår ligeledes meditation og mindfulness, refleksion samt afspænding af hele kroppen.

SøndagsYoga er en serie af workshops hvor vi fordyber os, sætter tempoet ned og hvor vi har god tid - alt sammen så du kan få den bedste oplevelse og en større indsigt i din krop og dit sind. Du får samtidig inspiration til mere og bedre bevægelse i din hverdag.
SøndagsYoga undervises af Eya Ro Rosendahl, uddannet Psyko-Motorisk terapeut (afspændingspædagog) og underviser i yoga og meditation.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 03-05-2020, kl. 10:00

Ugedag Søndag
HoldnrA-1974
Adresse Sandbjerg Fritidslokale 3
Møllevangen 15
3660 Stenløse
LokaleFritidslokale 3
Holdtimer4
Antal mødegange1
AfdelingAOF Egedal

Kursusdage

03-05-2020 Søndag 10:00  -  13:00

Faktaoplysning

Niveau Begyndere/let øvede

Tilmeldings- og betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.