Viden, udvikling og samvær
3650 ØlstykkeVælg område
Vis underviser
Allan Mylius Thomsen
Venteliste

Byvandring 2: Da København brændte

Ved spørgsmål ring til 40 40 09 03

København er brændt for alvor tre gange. I 1728, i 1795, og ved det engelske bombardement i 1807. Med Allan Mylius Thomsen følger vi i de tre brandkatastrofers fodspor. Vi skal se, hvor kraftigt brandene ændrede det gamle Middelalderkøbenhavn, høre historierne om, hvorfor det gik så galt, og se mange af de bygninger der blev opført efter disse brande. Der er forbundet mange menneskelige tragedier med disse tre store ulykker. Vi starter ved Rådhuspladsen, hvor den første brand brød ud, vandrer gennem gader og stræder til Holmens Kanal, hvor den anden brand brød ud. Så går vi op til Pisserenden, hvor både brandene og det engelske bombardement har sat deres spor. Undervejs får vi tid til en forfriskning, og vi slutter på Teglkroen i Teglgårdsstræde til god dansk mad.

Mødested: Rådhuspladsen, ved indgangen til Strøget.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 08-04-2018, kl. 11:00

Ugedag Søndag
HoldnrA-1710
Adresse Gaderne i København 2
Rådhuspladsen
1416 København K
LokaleIndgangen til Strøge
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Egedal

Kursusdage

08-04-2018 Søndag 11:00  -  13:00

Faktaoplysning

Forudsætninger Ingen.
Bemærk Byhistorikeren Allan Mylius Thomsen er uddannet som reklametegner i 1971 og manuskriptforfatter fra Den Danske Filmskole 1992. Medlem af Dansk Journalistforbund. Udover at have tilrettelagt en lang række radio- og tv-programmer og udgivet mange bøger har Allan Mylius Thomsen skrevet for dag- og ugeblade samt specialmagasiner. Alle byvandringer varer 2 timer, efterfulgt af et måltid mad. Prisen inkluderer maden, men ikke drikkevarer.

Tilmeldings- og betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.