Viden, udvikling og samvær
3650 ØlstykkeVælg område
Vis underviser
Allan Mylius Thomsen
Venteliste

Byvandring 3: Bohemernes minefelt

Ved spørgsmål ring til 40 40 09 03

Omkring Nikolaj Kirke i det gamle København ligger det herostratisk berømte "Minefelt". En samling af gamle huse fra 1700-tallet, og ikke mindst værtshuse, hvor de københavnske bohemer fra 1920-erne satte deres præg på bybilledet. De mange farverige typer befolkede Nick, Vingården, Bellman Kælderen, De Tre Musketerer, Laurits Betjent, Tyren, Piccadilly, Hanegal, Parnas, Skindbuksen og Hviids Vinstue. Allan Mylius Thomsen vil føre os rundt i kvarteret, og vi stikker næsen ind på nogle af de værtshuse, der har overlevet den moderne cafékultur. Turen slutter med et måltid god dansk mad.

Mødested: Nikolaj Plads.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 22-04-2018, kl. 11:00

Ugedag Søndag
HoldnrA-1711
Adresse Gaderne i København 1
Vandkunsten
1457 København K
LokaleNikolaj Plads
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Egedal

Kursusdage

22-04-2018 Søndag 11:00  -  13:00

Faktaoplysning

Forudsætninger Ingen.
Bemærk Byhistorikeren Allan Mylius Thomsen er uddannet som reklametegner i 1971 og manuskriptforfatter fra Den Danske Filmskole 1992. Medlem af Dansk Journalistforbund. Udover at have tilrettelagt en lang række radio- og tv-programmer og udgivet mange bøger har Allan Mylius Thomsen skrevet for dag- og ugeblade samt specialmagasiner. Alle byvandringer varer 2 timer, efterfulgt af et måltid mad. Prisen inkluderer maden, men ikke drikkevarer.

Tilmeldings- og betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.