Viden, udvikling og samvær
3650 ØlstykkeVælg område
Vis underviser

Underviser

Kirsten Justesen
Ledige pladser

Hæklekursus for begyndere

Ved spørgsmål ring til 40 40 09 03

Det er sjovt, hyggeligt og afstressende at hækle.
Vil du lære at hækle eller kan du lidt i forvejen, så er kurset her noget for dig.
Vi vil begynde med de grundlæggende masker: luftmasker, fastmasker, og stangmasker. Med disse 3 masketyper kan du hækle næsten alt. Huer, tæpper, dyr, tasker, grydelapper, sjaler og mange andre ting.
På kurset vil du kunne nå at lave prøver til forskellige ting, hvor du efterfølgende selv kan arbejde videre. Eksempelvis flerfarvet hækling med spydmasker til tasker, strukturhækling til f.eks. karklude. "Knoppe-mønster" til pudebetræk. Vaffelmønster til grydelapper, og oldemorfirkanter til tæpper.
Undervejs på kurset vil du lære at læse en opskrift og dens forkortelser. Få små fif og ideer.
Materialer til de grundlæggende masker: Medbring ensfarvet garn og hæklenål som passer sammen i størrelse/finhed. Gerne hæklenål nr 3½ - 4.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 07-03-2018, kl. 17:00

Ugedag Onsdag
Holdnra-1775
Adresse Stenløse Kulturhus
Rådhustorvet 2
3660 Stenløse
LokaleKunstzonen
Holdtimer9
Antal mødegange3
AfdelingAOF Egedal

Kursusdage

07-03-2018 Onsdag 17:00  -  19:30
14-03-2018 Onsdag 17:00  -  19:30
21-03-2018 Onsdag 17:00  -  19:30

Faktaoplysning

Niveau Begyndere
Forudsætninger Alle kan deltage
Bemærk Det er sjovt, hyggeligt og afstressende at hækle. Vil du lære at hækle eller kan du lidt i forvejen, så er kurset her noget for dig. Vi vil begynde med de grundlæggende masker: luftmasker, fastmasker, og stangmasker. Med disse 3 masketyper kan du hækle næsten alt. Huer, tæpper, dyr, tasker, grydelapper, sjaler og mange andre ting. På kurset vil du kunne nå at lave prøver til forskellige ting, hvor du efterfølgende selv kan arbejde videre. Eksempelvis flerfarvet hækling med spydmasker til tasker, strukturhækling til f.eks. karklude. ”Knoppe-mønster” til pudebetræk. Vaffelmønster til grydelapper, og oldemorfirkanter til tæpper. Undervejs på kurset vil du lære at læse en opskrift og dens forkortelser. Få små fif og ideer. Materialer til de grundlæggende masker: Medbring ensfarvet garn og hæklenål som passer sammen i størrelse/finhed. Gerne hæklenål nr 3½ - 4. tekst slut.

Tilmeldings- og betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.